Jackan gick sönder

Personligt  /  1  Kommentarer
Idag gick min jacka sönder, dragkedjan funkar inte. Det var min enda riktiga vinterjacka, så nu måste jag skaffa mig en ny. Eftersom att utbudet på jackor är sämre än värdelöst här i stan, så har jag kikat runt på nätet. Funderar på att köpa den här jackan ovan, vad tror ni? Jag gillar den. Priset ligger på 449kr. 
 
Så himla typiskt att jackan skulle gå sönder, jag som tänkt hålla i mina slantar från och med nu. Men det här får helt enkelt bli mitt sista köp på ett tag.
 
Åh, måste bara berätta att idag gjorde jag iordning i somrummet, bytte till nya vita gardiner, bäddade om sängen och piffade till den med lite kuddar och så bytte jag till mattorna som jag köpte igår. Blev väldigt ljust och fräscht. Precis som jag ville ha det. Visar bilder imorgon. ♥

Sneek peek från hallen

Hemma hos mig  /  0  Kommentarer
Här ser ni en liten sneek peek på hur det ser ut i hallen här hemma. Byrån från sovrummet flyttade ut i hallen, spegeln är ny från Ikea, ljusslingan runt är från Rusta, tabletten är från Ica Maxi, ljusstakarna från Trendsisters, marmorplattan är från Bloomingville, och de tre ljuslyktorna är från Iittala. Jag blev riktigt nöjd med den här delen, men det är inte så mycket annat som är klart ännu. Vi kommer jobba vidare i hallen i helgen. Hoppas på att den ska bli så gott som färdig då. 
 
Hatthyllan och skohyllan som A har byggt ska målas vita, stringhyllan ska sättas upp, och även tavlor. Sen väntar jag bara på att få hem en sittpuff som jag beställt från Jotex. Fick den för halva priset så det var ett riktigt fynd. Jag visar mer bilder när hallen är klar. Ska ju även pyssla lite i sovrummet i helgen, byta gardiner m.m. Kan visa bilder på det också om det finns intresse för det. :)

Back to black

Shopping  /  0  Kommentarer
 
Härom dagen fick jag hem mig efterlängtade väska, från märket Diesel. Jag är jättenöjd med mitt köp, den är jättefin, äkta skinn, bra kvalitet och perfekt storlek. Om jag ska säga något negativt om den så skulle det vara att den är lite knepig att stänga, det är liksom en krok som man ska trä in piggen i som går igenom mockan i mitten. Men det har blivit lättare nu och jag antar att det kommer bli lättare och lättare ju mer jag använder väskan, då den blir mjukare och mer följsam. Men i övrigt är den verkligen toppen! 
 
Jag bytte den korta axelremmen till en längre som jag hade hemma, så jag kan använda den som en "crossbody väska". 
 
Förresten, det blir mycket "shopping-inlägg" nu, men jag hoppas att ni tycker att det är kul att se vad jag har köpt/fyndat. Idag hittade jag perfekta gardiner och kuddar m.m. till sovrummet på Rusta, som jag kan visa er imorgon.