Balkongen

Hemma hos mig  /  0  Kommentarer
Igår spenderade vi större delen av dagen på balkongen. Vi nätade in den så katten skulle kunna vara där utan att rymma eller ramla ner. Sagt och gjort, och han äääälskar att vara på balkongen! Jag får praktiskt taget släpa in honom för att han ska äta, skita och sova! Hahahaha. Lyckat! ;) Idag piffade jag lite och la på en ny vaxduk med söta små bär på och fixade fram dynor och lite sånt. Nu fattar bara blommor! Har ni fixat balkong, uteplats eller altan? :)

Två klipp

Shopping  /  3  Kommentarer
Dagen har hittills spenderats med mamma på stan. Hittade en del fint och dessa två och ett läppstift fick följa med hem! Örhängena föll jag pladask för och klänningen är ett perfekt vardagsplagg! Förutom lite shopping och fönstershopping tog vi en fika på ett nyöppnat café. 

Två från idag

Hemma hos mig  /  0  Kommentarer
Slänger in två bilder från idag. Bild 1, två favoriter just nu - min vita MK plånbok och en ny väska från Zara. Bild 2, åkte hem till mamma och plockade en stor underbar bukett med syréner! De doftar så gott, sommar liksom. Nu står de på min fina drinkvagn och doftar underbart! Jag älskar att ha fina blommor hemma, men tyvärr blir det inte alls ofta då jag har en liten bulldozer a.k.a. Ozzy, här hemma. Vi får se hur länge dessa får stå ifred ;)