Sista dagen

Mjau  /  0  Kommentarer
Idag har jag städat och fixat lägenheten så den ska vara kattunge-vänlig. Imorgon är det äntligen dags. Jag är så spänd och förväntansfull! Hoppas innerligt att katterna ska komma överens. 
 
Idag har vi alltså spenderat sista dagen med en katt i hushållet! ❤️
 
Uppdaterar när lillen har flyttat in. Måste sova nu. God natt! 

Förbereder

Hemma hos mig  /  0  Kommentarer
 Idag har jag en städdag. Allt måste fixas inför hemkosten av den lilla kissen på lördag! På bilden ser ni "katthörnan" med lite leksaker, vattenfontän, elementbädd och en mysig fårfäll! Känner mig nöjd här. Nu är det bara resten kvar ;)

Organisering

Hemma hos mig  /  2  Kommentarer
Äntligen kommer det ett inlägg på hur jag valde att lösa min sminkförvaring, som jag skrev om tidigare! Jag köpte två stycken minibyråer i akryl, kopparna som jag har borstarna i är också i akryl, och även stället som jag har på den övre hyllan med bland annat nagellack. Alla dessa har jag köpt via förvara.se. Dom är jättebra och väldigt stilrena! Man hittar lätt det nan söker. Bra priser också, vill jag minnas. 
 
På den nedre hyllan har jag ett smyckeskrin från Guldfynd, och en ny pärla - min snurrbara sminkorganizer. ❤️ Den har jag köpt på cocopanda.se. Den är verkligen hur bra som helst! Där i har jag det mesta av mitt smink, speciellt sånt som används ofta! Jag köpte den till rabatterat pris, ca 360kr istället för 699kr som den kostar annars. Om ni är sugna på en likadan så tror jag att det fortfarande finns att köpa till det billigare priset på cocopanda.se. Såg att den fanns i svart också. 
 
Nu till en fråga; vill ni se mer av mitt hem? De olika rummen? Möbler och andra småting, eller ska jag fokusera på smink och annat ytligt?