I'm back

Hemma hos mig  /  0  Kommentarer
Nu mina vänner är jag tillbaka. I lördags gick flytten och det gick över förväntan, vi blev klara med själva flytten på en dag. Vi hade räknat med att det skulle ta hela helgen, men det behövdes inte. Så skönt. Efter flytten var det dags för städning av den gamla lägenheten, så måndag och tisdag städade vi lägenheten och igår lämnade jag nycklarna. Så ni kan vi fokusera till 100% på vår nya lägenhet. Finns massor att packa upp, hänga upp och möblera. Men det är ju det roligaste med att flytta! ;) 
 
Här ovan ser ni en bild på vårat nya kök. Jag valde de nya luckorna, handtagen och bänkskivorna. Love it! ♥
 

Wanties ♥

Fashion  /  0  Kommentarer
Jag måste bara visa er dom här superfina sandalerna! Kan tänka mig hur de ser ut på foten, galet snyggt! Dessutom ser de ut att vara lätta att gå i och innersulan ser riktigt skön ut! Just nu är dessa med på Boozt´s rea. Hmm, ska man slå till??

Bits & pieces from H&M

Fashion  /  0  Kommentarer
Jag har kikat runt lite på H&M´s hemsida, och jag hittade faktiskt en del fint som jag vill dela med mig av till er. Till att börja med, spana in klänningen! Så himla fin, perfekt till midsommar! ♥ Den finns på plusavdelningen. Sedan har vi lite snygga accessoarer, ett fodral till solglasögon med ett megasnyggt print, ett mobilskal till iPhone 6 (passar extra bra om man har mobilen i guld, med guldiga detaljer). Två linnen föll jag även för, det oranga har roliga detaljer fram, i form av två korsade band i urringningen och det vita linnet med ankaren, gillar jag för jag är smått tokig i saker med ankare på (undra var det kommer ifrån? Kanske beror det på att hela min pappas släkt är båtfolk, som driver ett av stadens största båtvarv?) Hur som helst så är det linnet superfint, och prisvärt, 80kr. Och sist men inte minst så gillar jag skorna. Ballerinaskor med ett jättefint blommigt mönster.. Gillar de ljusa pastelliga färgerna! Tummen upp. Fina att matcha till enklare outfits. 
 
Det var det hela. Gillar ni något av dessa? Berätta i så fall! :)